Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
se
serdal şahiner

ölüm

Yorum

ölüm

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1028

Okunma

ölüm

bu şehri sen varsın diye tütser yüregim,
sabahları sen gelirsin diye beklerim,
tiz çıkar aşka dair sözcüklerim,
korkarım yanlızlıgımdan,
hiç dinlenmez türkülerim.
işte aramak seni karanlıgımda,
ölümki yanı başımdadır sen yoksan,
sana dair dir istediklerim,
gün batımlarından uzanan gün ışıltıları ,
belki sensizliktir hiçliklerim.
korkarım sensiz sevişmelerden,
düzsel beklentilerden,
belliki sensindir özlediklerim,
dedimya,
sensiz dinlenmez türkülerim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ölüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ölüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ihsan45
ihsan45, @ihsan45
13.1.2008 13:18:36
nefis bir şiir
şiir adına sizi kutluyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL