Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
nedi
nedi

MES'UT OLMAK.

Yorum

MES'UT OLMAK.

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2043

Okunma

MES'UT OLMAK.

MES'UT OLMAK.

Eğer varsa üç beş dostun
Ve varlığınla seviniyorlarsa
Varlıkları seni mutlu kılıyorsa
Gözlerinde okuyabiliyorsan içtenliği.
Sözlerini bir nişan gibi
Taşıyabiliyorsan göğsünde.
Özümseyebiliyorsan gönlünde
Bakışlarında sevinç bulutlarını taşıyorsan
Mutlu zaman dilimleri yaşıyorsan..
Senden zengini var mı?
Ve de senden mes’ut olanı?.

Ben zenginim,
Ya siz ?..

Necati Dikmen

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Mes'ut olmak. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mes'ut olmak. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MES'UT OLMAK. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL