Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ferhatalayy
ferhatalayy

ON ALTI YAŞINDAYIM BEN

Yorum

ON ALTI YAŞINDAYIM BEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

561

Okunma

ON ALTI YAŞINDAYIM BEN

ON ALTI YAŞINDAYIM BEN



10-02-2009

ON ALTI YAŞINDAYIM BEN

Yaşımın on altısıdır
Doyamadım ömrüm azdır
Ecel kapısıdır çalan
Kaderim kara yazıdır

Yapacağım çok iş vardı
Azrail yanıma vardı
On altı yaşındayım ben
Muradım gözümde kaldı

Musalla taşındayım ben
Ağlaşıyor bacım annem
Giydirmişler beyaz kefen
On altı yaşındayım ben

Namazıma durdu imam
Okundu ruh-i el fatiham
Helalimi istediler
Yaşın on altısı haram

Toprağa koydular beni
İlkbahardır daha yeni
On altı yaşındayım ben
Verdim gencecik bedeni


CAN KARDEŞİM ADEM’İN HATIRASINA
VEFAT:15-05-2008

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
On altı yaşındayım ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz On altı yaşındayım ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ON ALTI YAŞINDAYIM BEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL