Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
zehra atasoy
zehra atasoy

TERÖRİSTLERE ÇAĞRI

Yorum

TERÖRİSTLERE ÇAĞRI

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1102

Okunma

TERÖRİSTLERE ÇAĞRI


TERÖRİSTLERE ÇAĞRI 30/10/2007

Ne yapmaya çalışıyorsunuz,nedir niyetiniz,
Yıllardır bitmedi, neden bu kininiz,
Vatan bölünmez dedik,bölemeyeceksiniz,
Madem ki bu cumhuriyetin, değerini bilmediniz,
Yeter artık bu topraklardan,defolup gidiniz.

Başka Türkiye yok,nerede yaşayacaksınız,?
Bu gün destek olanlar,kucak acar mı sanırsınız,?
Onlar da tekmeyi vurur,ortada kalırsınız,
Türk bayrağının değerini bilir sarılırsanız,
Adaletin, adil kollarına sığınırsanız,
Gelin teslim olun,pişman olmayacaksınız.


Zehra ATASOY

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Teröristlere çağrı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Teröristlere çağrı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TERÖRİSTLERE ÇAĞRI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zekiakdogan
zekiakdogan, @zekiakdogan
13.4.2008 09:56:54
ilgimi çektiği için şiirinizi yeni oluma fırstı buldum tebrikler güzel bir şiir olmuş.söyleyen ve söyletene teşekkürler
NOTER ONAYLI RÜYA
NOTER ONAYLI RÜYA, @noteronayliruya
7.2.2008 13:11:53
Ağzına,yüreğine sağlık.Şairlerimiz sivri kalemlerini bölücülere,yıkıcılara çevirmelidir.Arada kalmak olmaz.Ya tutandan yanasınız ya da yutandan yanasınız.İyi ki yalnız değilim.
Saygı ve sevgilerimi sunarım.
EylülGökdemir
EylülGökdemir, @eylulgokdemir
5.1.2008 15:39:25
Kraliçem döktürmüş gene duygularını ilmek ilmek... Daima yanındayız ve sesimize ses olduğun için teşekkürler bir tanem.
Asimaral... Eylül GÖKDEMİR
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL