Harf Harf Yaklaş Bana
yangınlarım inletirken kangren geceyi , susuşların delip geçiyor sessizliğimin körpe ciğerlerini. düşlerin bozgunluğunda , senli bir güneşin doğuşuna niyetleniyor şiirlerim.
tenime mıhlanan acılarının cinnet geçiren çocukluğu üşüyor gözlerinde. yüreğimden sorgulara çekilirken sesinin içindeki saklı uçurumlardan tuz basılıyor özlemin kanayan yaralarına.
biliyorum yalnızlığında peşin ödediğim suskular dururken uykusuzluğa rehin sensiz cephelerim. sesini özlerken ben , her gece uç tenhalarda avazım çıktığınca seni çağırıyorum çıplak harflerimle.
avuçlarımda toplanan iklimlerin soğukluğunda soluklanırken acılarım tazelenip akıyor kafiyesizliğime
boğazımdan içime düşen bir yangın yeri.
sensizliğe yenik düşerken iki büklüm sığınıyorum kurak dudaklarının ince kıvrımlarına gülüşlerinin yokluğundan, bir lokma bölüp seninle doyuruyorum aşka aç varlığımı.
dünden ya da hatırlayamadığım bir günden kalmış uzaklığın(ın) nefesini ç’ekiyorum içime k’ana k’ana y’ana y’ana kavgaların en fiyakasıyla .
kirpiklerin için dövüşüyorum. sol yanımdan yenildikçe gözlerinin içinde bir sevda doğuyor senli özlemim yüreğime kadar ilmek ilmek sana kadar ıslanırken ..... iliklerime kadar terliyorum . sana kanatlanırken göğüs kafesim, gözlerinden vuruluyorum öylece.
Hadi harf harf yaklaş bana şiirimin en ağır işçisi olmaktan kurtar beni . diz çöküp önünde , eteğine sarılayım , öpüp alnıma koyayım sevdamın büyüklüğünü varlığının, ağırlığını taşıyan cümlelerin.
hadi gözlerinde biriktirdiğim devasa yangınlara at beni. ayrılık enkazlarından aşk tohumları yeşert gözlerimin dibinde. sabah olmadan doğur beni aşka, nefesim nefesinde sonsuzluğa karışsın ilelebet.
Aşk-ı Kıyamet
Şiirime sesiyle hayat veren Yeşim Bektaş’a sevgilerimle. . .
|
Kendi sesimizin umarsız maviliklerine yürümektir, yalınayak ŞİİR
Öfkeyle duyguyu harmanlayıp zemheride bile sevgiliyi beklemektir ŞİİR
Uç iklimlere sevgi ekip yüreği nadasa bırakmaktır yeni bir AŞK mevsimine dek ŞİİR.
YAŞAMAK VE YAŞATMAKTIR ŞİİR.
KANA KANA, YANA YANA SULAR İÇMEKTİR KURUMUŞ KUYULARDAN.
TEBRİKLER.