Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
SevdeTatar
SevdeTatar

SESSİZLİK

Yorum

SESSİZLİK

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1457

Okunma

SESSİZLİK

SESSİZLİK

Sessizlik...
Her şeyi alt üst eden tek varlık.
Peki ya AŞK ?
Sadece kalbini mi alt üst ediyor ?
Hayatını, bedenini, umutlarını...
Varlığı belirsiz bir nesne
Yahut boşluk...
Bir terk ediliş
Yahut bir pembe masal...
Güneş; parlak mı aslında ?
Yoksa mahkum olduğu kafes mi ışık ?
Bizim gibi...
Umutlarımız gibi...
Aşkımız gibi...

-Sevde Bera TATAR-

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sessizlik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sessizlik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SESSİZLİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Emrullah Bedir
Emrullah Bedir, @emrullahbedir
15.1.2014 21:54:42
5 puan verdi
Güzel şiirdi. Tebrik ederim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL