Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
elma dalı
elma dalı

KÜL TABAĞI

Yorum

KÜL TABAĞI

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

914

Okunma

KÜL TABAĞI

KÜL TABAĞI


Tanrım
on iki ayın bir iki ayı sevilmek
ne güzel
Bir çiçek sulamaya benzer
huzurlu bir
pazar sabahında
Hep eskide kalan
hiç eskimezmiş
Bu akıl böyle böyle sana erermiş
gürültülü televizyonlarda
bahsediyorlar
sevmekten
Meğer sevişmek ne güzelmiş(!)


Tanrım
bugün niye yağmur yağmıyor?
Asfaltlar niye hep aynı tonda?
O niye orda?
Kimin bu kibrit;
benim mi bu sigara?
Neşet Ertaş
çalıyor kül tabağımda
Eskiden bir güzel/im vardı
şimdi bir güzel var İstanbul’da...





Önder Uslu
Aralık 2011-Kastamonu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kül tabağı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kül tabağı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KÜL TABAĞI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL