Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ka
kararınca

UZAK

Yorum

UZAK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1045

Okunma

UZAK

mesela uzaklar diye bir yer var
malesefleri,özlemleri,seni saklar
o hiç gidilmemiş,görülmemiş uzaklar
ben özlem çekerken çok yakınlar
deniz kenarındayken gördüğüm ufuklar
içinde seni saklar yar
çok buruk öksüz yetim sen yokken buralar
hiç çekilmiyorlar onlar ve buralar
ülkeler dolusu haykırmakta var
ama sesim denizler dolusu susar
varlığın yokluğunda kaçar
saatler sevdamı kovalar
gitmek istiyorsun ya
yolunu gözlüyor dalgalar...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Uzak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uzak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UZAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL