(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gözden uzak olunca, gönùlden de uzak olur ya. Yürek gitmeyi yeğledi ise çare yok efendim gider ve belki bir daha dönmez. İnsanoğlu bu çığ süt emmiş. Ben sizin dileklerinizin gerçek olması için duadayïm. Saygimla.
Galiba kendine gönül koyacaksın sonunda. Böyle ikilemlerle boğuşacağına kal demediğin için. Çünkü kangrenler kesip atılır hep.Başka çaresi yoktur.Ya kalır mutlu olurdun.Ya da gidecekse gider...sevgini haketmediğini düşünürdün.Daha az acı çekerdin diye düşündüm ama aşk bu...yaşayan bilir. Çok güzeldi. Kutlarım.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.