Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ufukguney
ufukguney

GELMEYİN ÜSTÜME

Yorum

GELMEYİN ÜSTÜME

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1446

Okunma

GELMEYİN ÜSTÜME

Gelmeyin üstüme üstüme benim
Bu gece çok dertliyem efkarlıyam
Birazcık deli biraz gözü yaşlıyam
Sakın dokunmayın yaralarıma
Yoksa gurbet ellerinde oy ben ölürem.

Bende ki bu sevda olduğu sürece
Kırk bin parçaya bölselerde beni
Asla af dilemem o vefasız yardan
Kim ne söylerse söylesin hakkımda
Allah şahidimdir af dilemem ondan.

Ufuk GÜNEY


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gelmeyin üstüme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelmeyin üstüme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GELMEYİN ÜSTÜME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
6.6.2013 18:28:26
5 puan verdi
''Kim ne söylerse söylesin hakkımda
Allah şahidimdir af dilemem ondan''..........

Nefisti dizeler ve müzik............
Yüreğine kalemine sağlık
Yürek sesin hiç susmasın
Saygılar................
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL