Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
ma
malatyalıavukat

Belkide

Yorum

Belkide

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

553

Okunma

Belkide

Gözlerin damladı bir gün
Bir iki damla
Beni uğurlamaya

Gidiyordum
Sonsuza gitmeden biraz önceye
Geri gelecektim belki

Belkideye saptı ya yolum
Geri gelmemekte mümkündü
Öyle uzundu ki yolu

Ne toprağın suyu yudumlamasına benzerdi
Nede tohumun ağaç olup kuşlara yuva kurmasına

Gözlerin damladı bir gün
Üç dört damla
Çoğalıyordu beni uğurlamaları
Bu defa yol kısaydı
Belki de ölüyordum

Belkide ellerimin sana uzanamayacağı bir yere gidiyordun
Ölümden daha ölüme

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Belkide Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Belkide şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Belkide şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL