Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
obadi
obadi

SÖYLEYİN O YARE

Yorum

SÖYLEYİN O YARE

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1441

Okunma

SÖYLEYİN O YARE

SÖYLEYİN O YARE

Söyleyin O yâre gelüse gelü
Bülbül helak oldu kendüsü bilü
sorarsa halimden deyin ki yâre
Gurbet ellerinde yaşayan ölü
Söyleyin O yâre gelüse gelü

Derdimi söylerim çare bulunmaz
Durmadan ağlarım sesim duyulmaz
Düşmüşüm gurbete kapım çalınmaz
Söyleyin O yâre gelüse gelü
Bülbül helak oldu kendüsü bilü

Yareme tabipler derman olmadı
Ne bitmez dert imiş çilem dolmadı
Rabbime yalvardım canım almadı
Söyleyin O yâre gelüse gelü
Bülbül helak oldu kendüsü bilü

Gurbette kalmışım kendi başıma
Hasretin zehrini kattım aşıma
İki satır yazın mezar taşıma
Söyleyin O yâre gelüse gelü
Bülbül helak oldu kendüsü bilü


Mehmet BULUT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Söyleyin o yare Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söyleyin o yare şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÖYLEYİN O YARE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
19.4.2013 19:50:58
5 puan verdi
Mehmet hocam,anlamlı ve güzeldi kutlarım yetkin kaleminizi saygılar......
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL