Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Kadir Haktan TÜRKELİ
Kadir Haktan TÜRKELİ

Yar mı dır?

Yorum

Yar mı dır?

( 2 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1574

Okunma

Yar mı dır?

Yar mı dır?

Boyun büktü gece gündüz ,melül mahsun Hıçkırıklar nefesiydi,çiğer yakan sözleri
Hep ağlattı peşi sıra,yakıp gitti bizleri
Bu canımı aldı gitti,şimdi nerdedir nerde ?

Saldı od’u bu canıma,baxmadı göz yaşıma
O güne nahlet olsun, nerden çıktı karşıma
Acep şimdi neler geldi o gariban başına
Çiğeeimi çaldı gitti, şimdi nerdedir nerde ,?


Kadir Haktan TÜRKELİ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yar mı dır? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yar mı dır? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yar mı dır? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
30.3.2013 23:26:42
5 puan verdi
Güzel türkü sözleriydi Gardaş okudum
Yüreğine kalemine sağlık,
Yürek sesin hiç susmasın............
Saygılar
Hasan Özaydın
Hasan Özaydın, @hasanozayd305n
30.3.2013 22:18:38
Çıktığın günden beri karşıma ben bende değilim ne bileyim.Tebrik ederim saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL