Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Madk65
Madk65

Firar ederim...  

Yorum

Firar ederim...  

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

2078

Okunma

Firar ederim...  

An gelir;
Pervasızca bir umuda bağlarım tüm hayallerimi,
Koşarım ardı sıra düşümde.
Ne varsa aşka ve umuda dair,
Aşk umudun, umutta aşkın içinde değil mi zaten.
Gün gelir tükenir tüm o yitik sevdalar.
Gün gelir bir tek özlem kalır aşka dair.
İşte o an;
Döner arkamı hiç düşünmem
Ardıma bile bakmadan çeker giderim ha!..
Firar ederim anason kokulu gecelerin koynunda...  


Kadri Can Pehlivan Şubat 2013

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Firar ederim...   Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Firar ederim...   şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Firar ederim...   şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL