Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ah
Ahiravare

Sor Kendine

Yorum

Sor Kendine

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

610

Okunma

Sor Kendine

Sere düşmeyince bilemezsin,
Deliliğime çarpan her sensizliği,
Sanki beni tüketircesine damla damla,
Bulutların intiharı yağmur taneleri.
Sor benim gibi cevapsızlığını kendine,
Bulabilirsen bensiz bir köşe,
Durma sor kendine o yer nerede.
Sor neden sana düşkünüm,
Neden her mevsim,
Bir yanıma hüzün ekerken,
Bir başka baharın tarlasında,
Nadasa bırakılır mutluluğum.
Ellerin benden gittiğinden beri,
Neden başka bir ayrılık koymadı,
Bu kadar…
İçimdeki yangının külleri ile oynayan,
Dizleri kanlı güzel,
Bir sor kendine sendeki ve bendeki,
Yaralara derman nerede.
Zaman bize düşler armağan ederken,
Bu kabuslarıma sebep niye.
Ben cevapsız gecelerde kaybolurken,
Şimdi biraz da sen sor kendine…

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sor kendine Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sor kendine şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sor Kendine şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL