Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
beyazoglu
beyazoglu

Gelme..

Yorum

Gelme..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1136

Okunma

Gelme..

"
Kime gidersen git
kimi seversen sev artık
Bende kalacak adın
Yakacak sol yanımı yangının...

Gelme...
Bitti dediğin gün bitti herşey
Bittim..
Ama unutmadım
Kurutulmuş bir gül gibi sakladım adını aklımın sayfalarında
Hep anacağım seni satırlarımda
dillendirmeden, kimseye söylemeden özleyeceğim seni her anımda
Ama gelme artık
Beklemiyorum seni
Ben çoktan unuttum suretini
Ben sana aşık olmaya aşıktım hatırla ’sana’ değil
Ben Aşık olmaya aşıktım, Sen üstüne alındın...



Emin Beyazoglu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gelme.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelme.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gelme.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL