Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
edelin
edelin

Ölüm Beklemede

Yorum

Ölüm Beklemede

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

919

Okunma

Ölüm Beklemede

Ölüm Beklemede

Ölüm...
Ya yaralı bir kalpte,
Ya kırık bir nefeste,
Ya bir lokma ekmekte,
Ya da boğaza düğümlenen bir öksürükte, ölüm.
Ölüm...
Ya akan kanla, usul usul süzülmekte,
Ya bir sigara dumanında,
Nakış nakış işlemekte..
Ya da yeni yollar denemekte, ölüm.
Ölüm...
Eli kulağında, hazır beklemekte.

(2007)

Ayhan Kibar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ölüm beklemede Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm beklemede şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölüm Beklemede şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
haykırış
haykırış, @haykiris
4.12.2007 09:38:04
eli kulağında hazır beklerken bizi ölüm, biz ne kadar hazır beklemekteyiz...
kutlarım, güzel bir şiirdi...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL