Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Fatih Cinar
Fatih Cinar

Vesika...

Yorum

Vesika...

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1113

Okunma

Vesika...

Isteyen kurtuluş vesikasını,
Nur’a vakfetsin her dakikasını.
Dalsın tefekküre, gark olsun nura ;
Bulsun marifetin şahikasını.
Kırdı küfrün kırılası belini,
Bozdu felsefenin fiyakasını.
Son ordusudur O Zat-ı Resulün,
Talim etmiş ders-i harikasını !

29/01/13

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Vesika... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vesika... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vesika... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
4.2.2013 16:09:37
5 puan verdi
Anlatım mükemmeldi kutlarım selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL