Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Eren AKSOY
Eren AKSOY

Acım Acıyor

Yorum

Acım Acıyor

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1188

Okunma

Acım Acıyor

Acım Acıyor

Yalnızım...
Giderken kaldırımlarda bıraktığın hayallerimden can parçalarımı mlalar ıslatıyor an’ımda, o anda.
Jilet kesiyor kelimeler cümlelerimi, sanki heş gibi içimin dibine yara diye çalıyor tuzu bastırılmaya hazır...
Artık karanlık daha bir yalnız, yalnızlık ise daha bir korku sarıyor içime...
Ya gelmezse birdaha?
Acım aKanım kalekiliyor nöbetlerime.
Vardiyalı bir işçi amansızlığımda fırçalanıyorum yokluğuna...
Neden geç geldin hayatıa bakışlarının suretsizliği dü gelmesi beklenen ayaklarımın önüne...
Aklımın odalarınarında çarpılıyor sensizlik...
Sensiz geçilmiyor hiçbir geçit, unutulmaya yüz tutulmuyor işte yüzün!
Acım acıyor işte! a!








Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Acım acıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acım acıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Acım Acıyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL