Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
İNCİR AŞIĞI
İNCİR AŞIĞI

İMKANSIZ AŞK

Yorum

İMKANSIZ AŞK

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

3763

Okunma

İMKANSIZ AŞK

bu şiirin başlığı çok değerli kuzenim BÜŞRA E. tarafından koyulmuştur. katkılarından dolayı teşekkürler.

İmkansızı sevmekti benim bu bağlanışım.
Aşk içindi besbelli hızlanan kalp atışım.
Ulaşamayacak olmam yıkıyor beni.
İmkansızlığın içinde biçare kalmışım.

Gözlerin yakıyor yüreğimi derinden.
Sözlerin alıp götürüyor beni benden.
Sensizliği acep nasıl hazmeder bu beden.
Gelecek her cefaya hazırım senden.

Ağlamak fayda etseydi bu imkansızlığa.
Düşüp de kalmazdım bu karanlığa.
Şimdi direniyorum aşkının çıkmazında.
Ne viski çıkarır burdan beni ne de bi şişe votka.

Geleceğini bilseydim yollarda bekler dururdum.
Sadece seni bekler, yüreğime gem vururdum.
Ama bakarsın ki hiç yoktur umudum.
Umudum olmasa da aşkının yolcusuyum.

ŞAİR FATİH
31.01.13 01:38

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İmkansız aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İmkansız aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İMKANSIZ AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL