Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
İlhan Kemal
İlhan Kemal

Tanıdık Sima

Yorum

Tanıdık Sima

( 4 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1434

Okunma

Tanıdık Sima

Tanıdık Sima

Gitti Gideli

Sen gideli
On dört yıl,
Altı ay,
On iki gün olmuş.
Saydığımdan değil,
Gelip söylemenden
Biliyorum.
Bir de adını bahşetsen?

...

O da Olmasa

Kedim de olmasa,
Hatırlayanın olmayacak.
O da tanıdığından değil,
Her gelene yanaştığından.

...


Bilemedim

Kahve istedin,
İçtin.
Fal kapattın,
Baktım.
Adını bilemedim,
Ağladın.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Tanıdık sima Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tanıdık sima şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tanıdık Sima şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Angie
Angie, @semaenci
10.12.2012 11:03:15
5 puan verdi

Kedili olan çok hoştu.


canandemirel
canandemirel, @canandemirel
10.12.2012 10:52:42
5 puan verdi
Çok güzel bir haıku çalışması...Keyifle okudum.
Selam ve sevgilerimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL