Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Dicle Koç
Dicle Koç

HUZUR

Yorum

HUZUR

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1437

Okunma

HUZUR


Bazen herşeyi akışına bırakmak geliyor içimden.
Sorgusuz, suâlsiz sadece susmak.
Susup saatlerce, bomboş odamda dört duvara bakmak.
Sineye çekmek mesala, yaşanan herşeyi yada birçok şeyi.
Sessizligi kabullendirmek ruhuma,
Gözlerimi tutsak edebilmek gecenin karanlıgına.
Çok şey istemiyorum aslında sadece kendi dünyamda HUZUR bulmak.
Buldugum HUZURada bir ömür sahip olmak...!!!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Huzur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Huzur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HUZUR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yaşlandım artık
yaşlandım artık, @yaslandimartik
6.12.2012 17:11:11
5 puan verdi
Huzuru herkes arar, arar da bulamaz...
Bulmanı tüm kalbimle diliyorum..
sıcacık, samimi bir şiir..
tebriklerimi gönderiyorum...selam ve sevgiler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL