(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
%100 katılıyorum. Kuran'daki muhkem ayetler dini insanın vicdanından gerçek hayatına taşır. Kutluyorum, toplumun en kritik sorununa değinmişsiniz. İnsanlar sadece hissetmekle inançlarının bütün olduğunu zannediyorlar. Bu büyük bir yanılgı. +5
Kul,''köle,bende,hizmetkar''anlamlarına gelen bir kelimedir edebi anlamda.Ama ''Allaha aşık kul ''anlamını taşır.Çünkü kul Allah ile vardır.O'nun esirgemesine,affına,cömertliğine muhtaçtır.Kul da Allah'ın sadece eşref-i mahlukat olarak insanoğluna bahşettiği kütuf olan kalb-i selimle kendine yakışanı,gereğini yapabilir.Bu nimetin farkında olmayan veya işine gelmeyen insanlara seslenen bir şiir olmuş.Söz ağızdan çıkarsa unutulur gider ama kalpten çıkarsa asırlara kadar gider.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.