Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
bymancar
bymancar

Ben aynı yara üzerine iki kez kapanmam

Yorum

Ben aynı yara üzerine iki kez kapanmam

( 3 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1353

Okunma

Ben aynı yara üzerine iki kez kapanmam

Ben aynı yara üzerine iki kez kapanmam

"Kanamaya yüz tutan her yaranın sargısı olur"

Bazı yaralar iylleşip atarmış sargılarını bir tarafa, bazı yaralar da tekrar kullanmak üzere koyarmış bir kenara...

Eğer sargıysam bir yaraya ve sardıysam o yarayı...

Ben aynı yara üzerine iki kez kapanmam

ismail mancar

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ben aynı yara üzerine iki kez kapanmam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben aynı yara üzerine iki kez kapanmam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben aynı yara üzerine iki kez kapanmam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YASEMİN TOSUN
YASEMİN TOSUN, @yasemin-tosun
13.9.2012 17:53:33
5 puan verdi
YARALARIN KAPANIRDA BAZILARI SARGI TUTMAZ ONLARI NAPCAZ USTA :D
yaraların kapanması dileği ile ... güzeldi
Bir garip mezarcı
Bir garip mezarcı, @birgaripmezarci
13.9.2012 17:37:33
5 puan verdi
Kutlarim şiirini
m.efe
m.efe, @m-efe
13.9.2012 17:32:06
5 puan verdi
tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL