Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
ufukguney
ufukguney

DURMADAN İÇİYORUM

Yorum

DURMADAN İÇİYORUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1004

Okunma

DURMADAN İÇİYORUM

DURMADAN İÇİYORUM

Bu gece kafam dumanlı
Efkarım var bu aleme
Durmadan içiriyor bana
Ne olur tutun kollarımdan
Yıklıyorum olduğum yere
Ben artık mutluluğumu
Kadehlerde arar oldum
Ben böyle zalim kaderimi
Bunca acılardan sonra
Bilmem ki neyleyim yarim
Ben eskiden böylemiydim
Şimdi ise bir ayyaş oldum
Ne olur dokunmayın bana
Ben dertlerimle mutluyum
Çileli başım kalkmaz oldu
Meyhaneci anla artık beni
Gurbet bana mesken oldu
Kaybolup gideceğim artık
Ben bu akşam kadehlerde
Koybolan yıllarımı ararım
Çekil git durma başımda
Ağlama meyhaneci baba.

Ufuk GÜNEY

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Durmadan içiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Durmadan içiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DURMADAN İÇİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL