Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
DAYP
DAYP

İLK BULUŞMA

Yorum

İLK BULUŞMA

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1539

Okunma

İLK BULUŞMA

Uyuyamamak ,yazamamak belası gitti,
Şimdide konuşamamak geldi başıma
İnsanın kendisi olamaması kadar kötü bir şey var mı acaba?
Geveze çenenin birden kilitlenmesi.
Ama doğaldır tabi ;
Fotoğrafı görünce şaşıran gözler,
Hayali rüyayı görünce titreyen vücut;
Onu karşısında,nefesini yanında hissedince
Bir ağzın kilitlenmesine şaşmamak lazım.
Onun bir kelimesi masallar olur düşüncelerinde.
Senin zorla çıkan kelimelerin kirletir masallarındaki karakteri diye korkarsın,
O birkaç kelimede kaybolur çıkamaz gün yüzüne.
Ne dudaklar anlatır duygularını ne de şaşkın bakışlar,
Sadece kalp teklemeleriyle bunu anlatmaya çalışır,
Tabi nefeste ona destek olur an an kesilip geri gelir.
Bir an bakarsın zaman çabucak dolmuş yalnızca gözleri sende kalmış;
O an kaybolmasın diye sıkıca kapatırsın gözlerini,
Bir sonraki sefere kadar…


YÜCEL KUMAŞ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İlk buluşma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İlk buluşma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İLK BULUŞMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL