Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Y. Kaya
Y. Kaya

evrim geçirememek

Yorum

evrim geçirememek

4

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1107

Okunma

evrim geçirememek

bir hayvanın hayvanlığını, en iyi
evcilleşmemiş erkekler oynar
kadınları bilmem ama

sanırım Darvin bu gün yaşasaydı alnımdan öperdi
çoğunluğunun taş yağmuruna tutacağı yerde

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Evrim geçirememek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Evrim geçirememek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
evrim geçirememek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
leb-i şima
leb-i şima, @leb-isima
28.7.2012 17:52:42
Mümkün .,
kadınlar da evrimin Ilk basamağında takılı olduğu halde 5 basamak yukarısıni yaşıyor olabilir .. Güzeldi
DuygusalsairBilalyilmaz
DuygusalsairBilalyilmaz, @duygusalsairbilalyilmaz
28.7.2012 14:29:19
Değerli Dost kalem,can dost

Yürek sesini öyle güzel yansıtmıssınki şiire okuyan içine giriyor şiirin,duygular perçinleşmiş şiirde,yürek coşmuş kalem yazmış,yüreğinize sağlık,kaleminiz daim olsun,saygı ve selamlarımı sunarken,Tüm evrendeki sevgileri size,tüm güzel çiçekleri sayfanıza bırakırken,sayfanıza gelen dostlarımızada saygı ve selamlarımı sunuyorum.


Bilal YILMAZ
A-BI-HAYAT
A-BI-HAYAT, @a-bi-hayat
28.7.2012 11:06:12
:))
Sev_tap
Sev_tap, @sev-tap
28.7.2012 10:58:36
Valla Darvin'i bilemem ama ben de hem şiirin alnından hem de şiir yüreğinizden öpüyorum...

tebrik ve saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL