Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Yurtsuz
Yurtsuz

Ben Gibi.

Yorum

Ben Gibi.

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

825

Okunma

Ben Gibi.

Beynim dolu, aklım karışıkken,
Kalbim kırık ve yaralıyken,
Sen uzak ve bir o kadar yakınken,
Sana ulaşamamak,
Hırçın dalgaların kıyıya vurmasına benzer,
Ben gibi.


Sevdan gözümü kör etmişken,
Gözlerine tutsak,
Kapında uyudum gece gündüz demeden.
Ben ağlıyordum sonbaharın yağmurları başlamadan.
Seni sevmek, baharda kışı yaşamaya benzer,
Ben gibi.

Aysun ÖZER

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben gibi. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben gibi. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben Gibi. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL