Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
mehmet avcı
mehmet avcı

KAHVE TADINDA

Yorum

KAHVE TADINDA

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1637

Okunma

KAHVE TADINDA

22 NİSAN 2009
KAHVE TADINDA 22:18 a.m

Gözlerim seni mi arıyor yoksa mutluluğu mu?
Ertelenmiş bir hayatın içindeyim..

Ellerim dokunmak ister yüzüne,
Yüreğim tutsak olmuş gülüşüne..
Belki bir avuntudur.. belki de bir heves.
Attığım her adımda aldığım nefes..

kaybolmuş yılların paraçalanan umutlarıyım
boşlukta savrulan yapraklarım inan.

Bazen içtiğim kahve tadındasın
kimi zaman ise tam karşımdasın..

tarifsiz bir fırtınanın kollarına bıraktım kendimi
dalgaların yüzüme çarptığı anlarda yaşıyorum seni..
her yudum da sen kokuyosun!!

ne fırtınadan kaçmak istiyorum
ne de kahveyi bırakmak ...


mehmet096@ MEHMET AVCI 1986-2082

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kahve tadında Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kahve tadında şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAHVE TADINDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL