Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
karveçay
karveçay

BİR GÖZLERE İNAN

Yorum

BİR GÖZLERE İNAN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

892

Okunma

BİR GÖZLERE İNAN

Akıyor geceler gündüzlere
gündüzler bilinmezliklere
neye inansan boş
sözler hükmünü kaybetmiş bir kere

her renk güzeldir,
yeter ki sende ki anlamını bulsun
her aşk özeldir
yeter ki sana mevlanı buldursun

boş gözlerle vakit kaybetme
bakamıyorsa bir yağmurun buğusuyla
yahut
masvavi açık bir gökyüzü güzelliğiyle…
gizlidir manalar
bin duyguyu bir bakışa sığdırabilende


düşün;
hayat dediğin nedir ki?
bugün ağlarsın yarın güler,
bir bakmışsın bulutlarda uçuyorsun
bir bakmışsın paraşütsüz düşüyorsun
önemli olan sevginin varlığını
unutmamak, unutturmamak


derya deniz olsa da anlamlar
bir damla dahi olunamayacaksa o denizde
ah!
yaşamak neye yarar

akıyor gündüzler gecelere
geceler ömürlerden uzunca
sözler hükmünü kaybetse de
bir gözlere inan sen
onlar ki
her şeyi habersiz aniden döküverir ortalığa…

( Dilek KARSLIOĞLU )

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir gözlere inan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir gözlere inan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR GÖZLERE İNAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL