Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Selim Temiz
Selim Temiz

Tek Büyük Fenerbahçe

Yorum

Tek Büyük Fenerbahçe

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2563

Okunma

Tek Büyük Fenerbahçe

Tek Büyük Fenerbahçe

“BİR GALATASARAYLI OLARAK İTİRAF EDİYORUM: YAPTIĞI ŞİKEYE RAĞMEN İSTİSNASIZ HER KESİMİ DİZE GETİRMİŞTİR;BUNDAN BÖYLE, 2011-2012 ŞAMPİYONU FENERBAHÇE CUMHURİYETİ’ NİN HER İSTEDİĞİ OLACAKTIR..!”
MİLAT: 07/05/2012

Bir daha yan bakmayın, bu milattır sizlere
Fenerbahçe büyüktür, bu fermandır bizlere
Sakın sakın ha sakın, bir daha uğraşmayın
Acı biber sürerler, karışmayın gizlere.

Haddini bil arkadaş, Cumhuriyettir Fener
Bu güçle kudret varken, hiç sönmez bu dev Fener
UEFA-FİFA kimmiş, CAS kimmiş sil hepsini
Galatasaray kimmiş, Fener O’ nu da yener.

Bu Fener bir milattır, Kadıköy’den çıkış yok
Fener’e diz çökmeli, bundan başka çare yok
Yasa masa emrinde, artık takmaz kimseyi
Çıksın varsa yan bakan, Fener büyük, başka yok.

Kadıköy cahennemdir, hakem çok iyi bilir
İzinsiz kuş uçamaz, Fener işini bilir
Kaleden kaleye bak, sanki korku tüneli
Tek büyük Fenerbahçe, bilenler iyi bilir.

Bir Galatasaraylı Olarak Selim TEMİZ: "Şimdiden Tebrikler, 2011-2012 SÜPER FİNAL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE’DİR..!"

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Tek büyük fenerbahçe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tek büyük fenerbahçe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tek Büyük Fenerbahçe şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hasan kutlu
hasan kutlu, @hasankutlu
7.5.2012 10:31:12
5 puan verdi
"HELAL OLSUN, FENERBAHÇE TAŞ ÜSTÜNE TAŞ BIRAKMADI..!"


Galatasaralı olarak Tebrik Ederiz Şamipiyon Olan Fenerbahçe'yi..!

Saygılarımla.+5
Gülaz
Gülaz, @gulaz
7.5.2012 10:19:18
5 puan verdi
Kutlarım
Saygılarımla
GC7
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL