Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Selim Temiz
Selim Temiz

İŞTE BÜYÜK ŞAMPİYON

Yorum

İŞTE BÜYÜK ŞAMPİYON

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1154

Okunma

İŞTE BÜYÜK ŞAMPİYON

İŞTE BÜYÜK ŞAMPİYON

Hem Trabzon hem Beşiktaş, Fenere koyacak taş
Aslanlar kükreyecek, Kanarya çatarken kaş
İlahi adalet var, şikecilere tokat
Haydi Aslanım haydi, diyelim Fenere naş.

Bu şampiyonluk bizim, biz şampiyonuz zaten
Süper kupalar aldık, Avrupalıyız zaten
Dünya bizi tanıyor, bak bizleri anıyor
Defol git ezik Fener, biz şampiyonuz zaten.

Allah sevgimiz büyük, bu inançla çıkarız
Top meşin yuvarlaksa, filelere sokarız
Goller ile coşarız, seyirciye koşarız
Bayramdır bugün bize, kuş Feneri yıkarız.

Kutlu olsun bizlere, selam olsun sizlere
Şampiyon olacağız, ders olsun densizlere
Arena Aslan evi, biz yeneriz her devi
İşte büyük şampiyon, selam bizden sizlere.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İşte büyük şampiyon Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İşte büyük şampiyon şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İŞTE BÜYÜK ŞAMPİYON şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL