Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Emreİnan
Emreİnan

Öyle İşte..

Yorum

Öyle İşte..

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1393

Okunma

Öyle İşte..

Öyle İşte..

Senin adın olmalı yalnızlık,

hangi tarafa baksam yoksun ve geceler artık hayalinden yoksun..

ciğerlerimin katili, sigara peşkeşçisi sevdiğim..

bir bilsen yokluğunda ben ne haldeyim..

Şair’liğimin kıyısındayım bu gece,

bir şiirlik sancı gözlerimde..

bir adın kaldı köhne hayat müsvettesinden kurtulmama..

Sayıklasam senin adını,

Şiirlerimin en dibine düşeceğim.

Şair’liğimin kıyısındayım bu gece..



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Öyle işte.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öyle işte.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öyle İşte.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Deniz Sarhoşu
Deniz Sarhoşu, @denizsarhosu
6.5.2012 22:41:12
5 puan verdi

Sayıklasam senin adını,
Şiirlerimin en dibine düşeceğim.
Şair’liğimin kıyısındayım bu gece

yazdığım kısın hoşuma gitti.Tebrikler.Kaleminiz daim olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL