Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ka
kartaltepe

RED

Yorum

RED

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

794

Okunma

RED

Sen, redddetsen beni, edemem bedduâ sana...
Çünkü benden gelir, hep duâ! hep duâ sana...
Dilerim ki erişsin...ilâhî şuâ sana...
Sen reddetsen beni, edemem bedduâ sana...

Sen benim baş tâcımsın, baş üstünde yerin var...
Ne güzel yaratılmış! .. o güzel gözlerin var...
Artık biliyorsun da aşkımdan haberin var...
Sen reddetsen beni, edemem bedduâ sana...

Öğrendin işte şimdi... bil ki severim seni....
Derim sen de sev artık, sen de! .. seni seveni...
Sev! sen de... sana böyle! böyle gönül vereni...
Sen reddetsen beni, edemem bedduâ sana...

14.10.2004/09.15

İlâhî şua: Allahın bakışı (anlamında)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Red Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Red şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RED şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL