Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Selver Metin
Selver Metin

Ayşem'den Başkası Mı?

Yorum

Ayşem'den Başkası Mı?

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2005

Okunma

Ayşem'den Başkası Mı?

Ayşem’e

Seviyordum seni Ayşem
Hayat kaynağım, tek neşem
Kara gözlerinde buldum
Gülmeyi ben ak menekşem

Ayşem
Sen gideli üşüyorum
Boşluklardan düşüyorum
Benliğim, içtenliğimle
Düşüne üşüşüyorum

Korkuyorum Ayşem sensiz
Bıraktın beni nedensiz
Yaşıyorum artık sanki
Hayalet gibi bedensiz


’Hayır’ daha kulağımda
’Lütfen’ hala dudağımda
Tütüyor aşkın hep aşkım
Kırık Kalpler ocağında

Gitme diyemedim amma
Kalmalıydın
Beni benden almalıydın
Belki hırsızlıktır,
Muamma
Bakışımı çalmalıydın

Bu yazdıklarımı asla göremeyeceksin biliyorum. Ondan dolayıdır ki bu kadar açık seçik söyleyebilirim ki sana Seni Hala Sevemedim..

Yasin Yılmaz

AyşeN.B.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ayşem'den başkası mı? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayşem'den başkası mı? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ayşem'den Başkası Mı? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
2.5.2012 19:28:31
5 puan verdi
Kutlarım yasin............
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL