Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
iveysi
iveysi

pastörize bir yalnızlık

Yorum

pastörize bir yalnızlık

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

844

Okunma

pastörize bir yalnızlık

Yeterince kadın var mı
gerçekten?
Yeterince paylaşmadık mı
aynı kadınları?
Pastörize
bir yalnızlık
saklanıyor
kapakçığında
kalbimin…
Arada
çıkarıyor
bakıyorum
yok yalnızlığın
son kullanma
tarihi…
Bugün
İzmir
yarışlarında
ikili
1’e 40 verdi.
Kazandığıma
memnun
kuponumu
kontrol
ederken
farkediyorum
yanlış bahisi
işaretlediğimi.
İlahi adalet?
Ya da basit bir hata…
Gecenin
içine
ilerleyen
sessiz
gemidir
yalnızlığım…
Duvarlara
sakin
görünürken
delirmemek
için
deli olmak
gerektiğini
düşünmek
delilik mi?
diyorum
uzun zamandır
yüzüne
bakmadığım
takvim
yaprağını
koparırken…

Güneş 07.12
Akşam17.22
Gündüz
2 dakika uzuyor
erkek
Ahmet
kız
Aslı
yemek
yayla çorbası
fırında köfte
irmik helvası
27 ocak
2012
Cuma…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Pastörize bir yalnızlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pastörize bir yalnızlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
pastörize bir yalnızlık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL