Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
bbetül
bbetül

SEBEPSİZ...

Yorum

SEBEPSİZ...

( 4 kişi )

3

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1162

Okunma

SEBEPSİZ...


Bazen; sebep bulamazsın kendine
Ve sırf ’barışmak’ için
küsersin...

Gönlün alınsın diye...
Senle kalınsın diye...


Naz akar eteklerinden
Niyazın sükûtunda gizlidir
Âh’ın ise tüm aleme aşikâr

Öfken bilinsin diye...
Dize gelinsin diye...


Ne hatalar affettin sen!
Dünden kalan ne varsa,
dökersin cümlenin gölgesine

Kadrin bilinsin diye...
Meftûn olunsun diye...


Baktın dokunmuyor yaralarına;
Dönersin yüzünü öfkeden gibi.
Baktın yüz çevirdi karalarına;
Yumarsın gözünü
Yutarsın sözünü
Yitersin izini

O GÜN ÖLÜNSÜN DİYE...


Betül Yüksel





Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Sebepsiz... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sebepsiz... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEBEPSİZ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
girizgah
girizgah, @girizgah
13.4.2012 14:02:59
affetmek bazen kendin içindir,,bencilcedir,
frezya...
frezya..., @frezya---
10.4.2012 19:47:23
farklı buldum...
ŞÛRZAN
ŞÛRZAN, @s-rzan2
10.4.2012 19:28:35
güzel paylaşımınız için çok teşekkür ederim

selam ve duamla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL