Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Yusuf Canturk
Yusuf Canturk

SEVDA BİR ATEŞMİŞ

Yorum

SEVDA BİR ATEŞMİŞ

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1533

Okunma

SEVDA  BİR  ATEŞMİŞ

SEVDA BİR ATEŞMİŞ

(Kadıköy)

Bu gün gönlüm çok firaklı, neden çok ,
Gözlerinde özlem gördüm , neyse , acı yok .
Acep düşüncende neler saklı bilemem,
Yüreğime kazınmışsın, izlerini , silemem .


Gölümde hep sen varsın, muhabbetin yer etmiş ,
Bir tatlı tebessümün yıllarca uzağa gitmiş ,
Bu gün yine yalnızım , gözlerim daldı ,
Seninle buluşmak , belki de mahşere kaldı .

Kâlbimde bir şeyler akıp gidiyor ,
Sevda bir ateşmiş yakıp gidiyor !
Bir Ceylan , bir çift göz bakıp gidiyor ,
Ardında bin bir ümit takıp gidiyor .

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevda bir ateşmiş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevda bir ateşmiş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDA BİR ATEŞMİŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kahraman VARDI
Kahraman VARDI, @kahramanvardi
6.4.2012 20:34:47
Kâlbimde bir şeyler akıp gidiyor ,
Sevda bir ateşmiş yakıp gidiyor !
Bir Ceylan , bir çift göz bakıp gidiyor ,
Ardında bin bir ümit takıp gidiyor .

sayfanızda Canlı bir şiir dinlemiş gibi oluyorum kutlarım selamlar.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL