Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
işgal
işgal

git beni intihara

Yorum

git beni intihara

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1058

Okunma

git beni intihara

git beni intihara

gidersen gözleri gamzelim;
çizemem bir kalp daha dünyaya,
yazamam dilimden düşenleri...

ağlamaksa lütuf olurdu,
göz yaşlarım buz tutar
acının sınırlarını aşsam da
akmaz tek damla...

git beni intihara
vicdanın el verdiğince,
gözlerinin görmediğince vuslata...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Git beni intihara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Git beni intihara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
git beni intihara şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
aheste
aheste, @aheste
11.2.2012 17:31:43
çok güzeldi
ne güzel seslenmişsiniz gidene
ne öfke ne feryat
dayanırmı yürek
yazıyor bu kalem

sevgimle arkadaşım
Funda SAĞLAM
Funda SAĞLAM, @fundasaglam
10.2.2012 11:08:18
5 puan verdi
özlü sözlü olmuş...
eneğine sAGLIK
saygımla........................................................
SEVİLAY DİLBER
SEVİLAY DİLBER, @sevilaydilber
9.2.2012 23:17:41
kutladım..güzel mısralarınızı..
sevgili şair selamlar..
vuslata
ve
sana
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL