Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ismailtr
ismailtr

Yarım Kalan Bir Şiir

Yorum

Yarım Kalan Bir Şiir

( 4 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1014

Okunma

Yarım Kalan Bir Şiir

Yarım kalan bir şiirdi
Bizim hikayemiz,
Tıpkı bu şiir gibi…
Şairin bir türlü sonunu
Getiremediği
Ve belki de asla
Getiremeyeceği
Bir şiirsin sen.
Benim sonu olmayan şiirim
Son/ suz şiirim
Son/ suz Aşk’ım…
Ay dolunay tepemde
Işığını vuruyor yüzüme
Senden çok uzakta
Burada ben
Seni anıyorum…
Hissedebiliyor musun?
Yok…
Çıkaramıyorum
Gözlerini aklımın sevda köşesinden..
Aslında tüm bu söylediklerim;
Karşılıksız sevdamın
Çaresiz ama dimdik
Yüreğinden dökülen,
Bir o kadar aşkınla dolu
Bir o kadar sen dolu
Sevgi damlacıklarıdır…
Bilirim ,
Sevmezsin
Böyle süslü şeyleri…
Alınma…
Sadece sevdiğimden
Belki de biraz
Burukluğundan bu aşkın…
Ya da yarım kalacağından,
Eksik kalacağından,
Sensiz kalacağından…
Sebepsiz…
Oysa şimdi sen olsan
Ne bu şiir yarım kalırdı
Ne de…

İsmail ALTIN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yarım kalan bir şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarım kalan bir şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yarım Kalan Bir Şiir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL