Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
mertvan
mertvan

KAPILAR

Yorum

KAPILAR

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

912

Okunma

KAPILAR

KAPILAR
Kale kapıları zincirli olur
Giremezsiniz
Ekmek kapısını kilitlemişler
Yiyemezsiniz
Devlet kapısı sağlamdır ama
Göremezsiniz
El kapısı aşınmaz
Bitiremezsiniz
Umut kapısı yıkılmaz ama
Ölemezsiniz
Gönül kapısı açık unutulmuş
Siz bilirsiniz

İRFAN ÇELİK

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kapılar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kapılar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAPILAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cetrefilressam
cetrefilressam, @cetrefilressam
7.2.2012 23:56:07
5 puan verdi
Kutluyorum şiirinizi gönülden.
Gün eksilmesin pencerenizden.

Sevgiler, saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL