Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
murat incee
murat incee

HİKAYE

Yorum

HİKAYE

( 5 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1027

Okunma

HİKAYE

Bir hikaye;
Zamanı geçmiş bişeye yetişmek gibi...

Geçmiş, yaşayamamışız,
Gitmiş, ölememişiz.

Kahramanı aşk:
Figüranı ben ,
Başrolde sen,
Karşılaşmamışız.

Gözlerin değmemiş aklıma,
Sözlerin sürülmemiş dilime,
Kavuşamamışız.

Koynumda ayrılık büyütmüşüm,
Gideni sen,
Kalanı ben,
Ölememişiz…

Bir hikaye;
Zamanı gelmiş aşkı yaşayamamak gibi…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Hikaye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hikaye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HİKAYE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
masal_o
masal_o, @masal-o
6.2.2012 16:26:49
5 puan verdi
Koynumda ayrılık büyütmüşüm,
Gideni sen,
Kalanı ben,
Ölememişiz…


tadımlıktı çok güzeldi tebrikler ..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL