Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ka
kartaltepe

ZOR BİR SORU

Yorum

ZOR BİR SORU

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

736

Okunma

ZOR BİR SORU

Gönül atına bindiyse akıl, işi zor - yolu yokuş!
Gönül atına bindiyse akıl, Bahar değil...önü Kış!
Gönül atına bindiyse akıl, hiiiç...değil olacak iş!
Gönül atına bindiyse akıl, düşündüğü hayal - düş!

Bir at ki o! gemi azıda ve dört nala, donu doru
Yarabbi beni kolla, beni ayır - kayır, beni koru...
Pembe gibi ona her renk, Pembe Yeşili, Alı, Moru
Gönül atına bindiyse akıl, işte bu... bu en zoru...

Delidir, divânedir kimi...çılgındır, şeydâdır kimi...
Ne olursa olsun kaşı - gözü...kara sevdâdır kimi...
Aşk karardı mı kara sevdâya...ölse evlâdır kimi...
Gönül atına bindiyse akıl, bilinmez... zor bir soru!

13.07.2007/13.10

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Zor bir soru Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zor bir soru şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZOR BİR SORU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL