Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
S / ÂYE
S / ÂYE

BESMELE

Yorum

BESMELE

( 11 kişi )

9

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1265

Okunma

BESMELE

BESMELE

Amelde çek besmele!
,,Kemâlde” er emele

S / ÂYE (17:31) 28 Ocak 2011 / Wuppertal / Almanya

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (11)

5.0

100% (11)

Besmele Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Besmele şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BESMELE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DE
DENİZCANDAN, @denizcandan
7.2.2012 08:56:50
Bu kadar kısa,iki dize olmasına rağmen anlam,ses ve ruh bakımından engin bir şiir olmuş.Besmeleyle her kapının açıldığı,önümüzde nice yollar ,hayırlı kısmetler,nimetler bulacağımızı dile getiriyor .ses,ahenk ve ritm de uyumlu,elinize,yüreğinize sağlık.
DE
DENİZCANDAN, @denizcandan
7.2.2012 08:55:30
Bu kadar kısa,iki dize olmasına rağmen anlam,ses ve ruh bakımından engin bir şiir olmuş.Besmeleyle her kapının açıldığı,önümüzde nice yollar ,hayırlı kısmetler,nimetler bulacağımızı dile getiriyor .Ded,ahenk ve ritm de uyumlu,elinize,yüreğinize sağlık.
Serhat ERTAŞ
Serhat ERTAŞ , @serhatertas
3.2.2012 23:36:02
5 puan verdi
Harika. Kutlarım hocam. Besleme ile geldik, müsaade ile gidiyoruz. Saygılar. Sevgiler. Selamlar. Şiir ile
gelmeyenvuslat
gelmeyenvuslat, @gelmeyenvuslat
29.1.2012 03:28:17
5 puan verdi
Aminnnnnn!imanlı inançlı yüreklerin her hefesinde ilk kelamı besmele.nickinizin değiştiğini yeni fark ettim :)) tebrik ediyor başarılarınızn devamını diliyorum değerli dost yürek.selam saygımla.
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
28.1.2012 22:03:56
BESMELE

Amelde çek besmele!
,,Kemâlde� er emele

S / ÂYE (17:31) 28 Ocak 2011 / Wuppertal / Almanya.

Başarılar diliyorum.Yunus diyarından selamlar.
Entellektüel-41
Entellektüel-41, @entellektuel-41
28.1.2012 21:21:19
Merhaba...kurtuluşun anahtarı...Hazinelerin şifresi...karanlıkların ışığı...Çok tebriklerimle...saygı ile...
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
28.1.2012 20:54:41
5 puan verdi
çok anlamlı beyitti hocam kutlarım...
Seher_Yeli S.ZerrinAktaş
Seher_Yeli S.ZerrinAktaş, @seher-yelis-zerrinaktas
28.1.2012 19:21:06
5 puan verdi
amin hocam.saygılarımla...
yorgunum_
yorgunum_, @yorgunum-
28.1.2012 19:15:04
5 puan verdi
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn yüreginize saglık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL