Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
agiri
agiri

Yitik!

Yorum

Yitik!

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

878

Okunma

Yitik!

Yitik!



Sessiz yürek gitmek isterdim

Yalnız, yitik ve kimsesiz

Kendi tenhasında

Unutuş’a bırakılmiş gibi.

Dar etmeden kimseye dünya

Ve de kırıp dökmeden

Hiç bir şeyi;

Sessiz, sedasız

Suskun, naçar:

Unutarak yanan geceyi

Feryadım kopmadan

Gidiyorum işte...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yitik! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yitik! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yitik! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nazlıgül
nazlıgül, @nazligul35
6.2.2012 11:05:32
5 puan verdi
Ah o gidişler acıları geride bırakarak.gitmek..

kutklarım..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL