Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
hüseyin adem tülüce
hüseyin adem tülüce

Dağ Başları

Yorum

Dağ Başları

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1080

Okunma

Dağ Başları



sığmıyor dağların çığlığı şehirlere
taşıyor hüzünlerin içinden
heyecan,yücelerden bir dokunuştur yüreklere
dağların taşan çığlığı bazen ağlayan bir ceylandır

yaşarken ellerimiz kesiliyor dağ başlarında
zindan oluyor sevdalarımız dağ başlarında
başa çıkamıyoruz kendimizle dağ başlarında
hayat bizi öldürüyor dağ başlarında

Hüseyin Adem Tülüce

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dağ başları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dağ başları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dağ Başları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL