Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
erol okutan
erol okutan

CAN YOLDAŞIM NEREDE?

Yorum

CAN YOLDAŞIM NEREDE?

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1764

Okunma

CAN YOLDAŞIM NEREDE?

CAN YOLDAŞIM NEREDE?


Bozulmuş bağlarına bülbül konmuyor.
Sen yoksun dertlerim deva bulmuyor
Her anım karanlık, sabah olmuyor.
Neredesin can yoldaşım nerede?


Yanmış gönül bahçem çiçek açmıyor,
Zaman durmuş sanki günler geçmiyor,
Kararmış benliğim gözüm seçmiyor.
Neredesin can yoldaşım nerede?


Toz pembe dünyamda güneş doğmuyor,
Kırılmış gönül, sek bade içmiyor,
Kalbim geçse bile, gönül geçmiyor.
Neredesin can yoldaşım nerede?


Her ne olsa derde çare olmuyor,
Gönül aptal olmuş, aşka doymuyor.
Sanki sağır olmuş beni duymuyor.
Neredesin can yoldaşım nerede?


Erol’un hayatta derdi bitmiyor.
Hiçbir ilaç derde çare etmiyor,
Kırık gönül yare sitem etmiyor,
Neredesin can yoldaşım nerede?


Erol Okutan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Can yoldaşım nerede? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Can yoldaşım nerede? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CAN YOLDAŞIM NEREDE? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL