Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
elbeyicelaloglu
elbeyicelaloglu

Olmuşam

Yorum

Olmuşam

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

724

Okunma

Olmuşam





Olmuşam

Meydanda tək qalan igid kimiyəm,
Öldürüb inamı qatil olmuşam.
Daşlara çırpılan ümid kimiyəm,
Sınıb çilik-çilik, pul-pul olmuşam.

Başım qurbangahdı daş karvanına,
Yanağım səhradı yaş karvanına.
Axsaq arzuların çaş karvanına
Yallardan keçəsi xam yol olmuşam.

Tutub boğazımdan “pul” adlı şeytan,
Ya mən anlamazam, ya dünya nadan.
Elbəyi, əsirdi ona bu dövran,
Sən də deyirsən ki, mən qul olmuşam.

Elbəyi Cəlaloğlu



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Olmuşam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olmuşam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Olmuşam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Ziya Dinç
Mehmet Ziya Dinç, @siirlerinziyasi
1.12.2011 18:22:29
5 puan verdi
Güzel bir iç muhasebesi
Allah kendinden başkasına kul etmesin
sevgi saygılarımı bıraktım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL