Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
osmanesat
osmanesat

SEVDAYA UÇ

Yorum

SEVDAYA UÇ

( 4 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1059

Okunma

SEVDAYA UÇ

davetlisin gözlerime
yıldız vakti
sehere yakın

sessizliğin
dallarıma bahar
gök gürlemelerinde
bir avuç
sevda bulutu

beden kükrer
azalmaz kavga
yürü yanmaya
sevda senin

küskünse de kış bahara
kavuşur yeşile beyaz
ak
karış dereye

özlediğin yere

Aralık /2011 / Ankara

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Sevdaya uç Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdaya uç şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDAYA UÇ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
seyfi betik
seyfi betik, @seyfibetik
7.12.2011 22:34:16
sayfanızda çok güzel bir şiir okudum kutlarım saygılar selamlar
gelmeyenvuslat
gelmeyenvuslat, @gelmeyenvuslat
2.12.2011 02:18:23
5 puan verdi

küskünse de kış bahara
kavuşur yeşile beyaz
ak
karış dereye

özlediğin yere


EVET MEVSİMLER HERŞEYE RAĞMEN DÖNER YAZ'A BAHAR'A KIŞ'A GELİR,İNSANLARDA ARZULARINA KAVUŞMAK İÇİN TÜM GAYRETERİNİ SARF EDER TEBRİK EDİYORUM DUYGULARINZA YÜREĞİNİZE SAĞLIK DAİMİ BAŞARI DİLEKLERİMLE.SELAM SAYGILAR.
Bandırmalı
Bandırmalı, @bandirmali
1.12.2011 14:01:40
5 puan verdi
Akıcı duygulu nice güzeldi diezleriniz
kaleminize yüreğinize sağlık saygıyla esenlikle..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL