Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
işgal
işgal

Gönlümün Şehiti

Yorum

Gönlümün Şehiti

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

749

Okunma

Gönlümün Şehiti


Bu gün alıntı yaptım, bulutlardan mavili,
gözlerin gibi...

ırmaklardan aldım duru duru,
tıpkı türkü söylemen gibi...

kar tanelerinin beyazını topladım,
avucuma aldım, ellerin gibi...

Türk bayrağından allar alıntıladım,
sırça kalbin gibi,

ve onunla üzerini örttüm,
gittin gideli, gönlümün şehiti misali...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gönlümün şehiti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönlümün şehiti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönlümün Şehiti şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
fransız...
fransız..., @fransiz---
14.11.2011 19:32:42
5 puan verdi
güzel bir çalşıma, kutlarım kalemi.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL